Pelaamaan

Aukioloajat


Talvisaikaan klubi on auki käytännössä joka ilta noin viiden jälkeen, kesäisin on yleensä vähän hiljaisempaa. Klubille pääsyn voi varmistaa soittamalla kerhon puhelinnumeroon 040 777 1614.


Tapana kuitenkin on, että kaikki säännöllisesti pelaamassa käyvät pelaajat liittyvät klubin jäseniksi. Klubin hallitus valitsee uuden jäsenen pienen koeajan jälkeen ja jäseniksi pääsevät kaikki luotettavat, vastuuntuntoiset ja täysi-ikäiset biljardin harrastajat.

Biljardi on herrasmiespeli ja jäseniltä odotetaan kunnioittavaa käytöstä muita pelaajia ja klubin omaisuutta kohtaan.


Maksut


Klubin jäsenmaksu on torniolaisille jäsenille 45 €/vuosi, ulkopaikkakuntalaisille 90 €/vuosi. Jäsenmaksu maksetaan rahastonhoitajalle käteisellä tai tilisiirtona vuoden alussa.

Lisäksi klubiin liittyttäessä tulee maksettavaksi kertaluontoinen liittymismaksu, jonka suuruus torniolaisille on 50 € ja ulkopaikkakuntalaisille 100  €.

Jäsen saa klubille oman avaimen, josta peritään panttimaksu 60 €.

Klubilla saa harjoitella (pelata yksin) ilmaiseksi, mutta kaverin kanssa pelatuista peleistä maksetaan peliaika henkilöltä 2,60 €/tunti.

Kokonaisuudessaan biljardi on kohtuullisen edullinen harrastus, eivätkä maksut muodosta merkittävää menoerää pelaajille.

Varat käytetään tilavuokriin ja klubin kehittämiseen.

Tervetuloa kokeilemaan!